Autoværksted i Jonstrup

I det naturskønne Jonstrup er vi hos Le petit Garage bevidste om vigtigheden af at bevare vores smukke omgivelser. Derfor tilbyder vi miljøvenlige reparationer og vedligeholdelsestjenester, herunder brug af miljøvenlige olieprodukter og genanvendelse af brugte materialer, hvor det er muligt. Vi er her for at sikre, at din bil kører problemfrit, mens vi passer på naturen.

Værksted i Jonstrup

Hos Le petit Garage forstår vi din bil som ingen andre. Med over 30 års erfaring har vi set set det meste – og repareret det hele. I Ballerup og i de nært liggende områder, er vi her for at hjælpe dig med alt fra motorreparationer til bremsekontrol og regelmæssige olieskift.

Vi prioriterer gennemsigtighed og kundetilfredshed, og sikrer derfor, at vi giver en detaljeret forklaring og gennemgår prisoverslaget, før vi går igang med arbejdet..

Reparationer: Vi udfører reparationer på alle bilmærker og -modeller. Uanset om det er motorproblemer, bremseproblemer eller elektriske fejl, er vi her for at hjælpe. 

Vedligeholdelse: Vi tilbyder regelmæssig vedligeholdelse for at forlænge din bils levetid. Vi tilbyder alt fra olieskift til dæklager samt generel inspektion for at forlænge din bils levetid.

Reservedele: Vi bruger kun kvalitetsreservedele i vores reparationer for at sikre pålidelighed og holdbarhed.

30+

års erfaring

4+

på Trustpilot

9000+

biler synet

Le petit Garage

Hvis du har brug for en dygtig automekaniker i Jonstrup, så er det bare om at kontakte os. Vi er altid klar til en snak om din bil.

Ring til os på telefon 40 73 37 92 eller send en mail på morten@lepetitgarage.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Reparation af alle bilmærker

Dygtige mekanikere i Jonstrup

Altid gratis lånebil

Automekaniker i Jonstrup

I det naturskønne Jonstrup er Le petit Garage din lokale partner i bilpleje. Vi ved, at vores kunder her værdsætter pålidelighed og effektivitet, og det afspejles i alt, hvad vi gør. Fra de åbne veje til de skjulte stier, vi sørger for, at din bil er klar til ethvert eventyr. Vores team er her for at rådgive og assistere, så du kan nyde køreturen med fuld tillid.