fbpx

Udskiftning af bil

Har du en ønskebil?​

Det hænder, vi ikke har din ønskebil stående klar og parat til dig, men hvis du ved, hvilken bil du gerne vil købe, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige bil til dig.

Hvis du er i tvivl om, hvilken bil, der skal være din næste, så tøv ikke med at ringe til os på 44663792 eller kontakt os ved at udfylde kontaktformularen her.

Mere plads i bilen?​

Er behovet for mere plads i bilen blevet større efter familieforøgelse? Eller er du flyttet ind til byen og har brug for en mindre bil, der er nemmere at parkere?

Uanset hvilke behov du har, så står vi klar til rådgivning i, hvilke muligheder du har, når det kommer til at finde den helt rigtige bil til dig. Vi har også løbende forskellige biler som kan købes til gode priser. Hvis du er i tvivl om bilen er noget for dig, så stræber vi også efter at give dig de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt – første gang.

Brug for rådgivning?

Vi er altid glade for at høre fra dig og være til rådighed for din bils behov. Uanset om du ønsker at booke en tid til en af vores eksperthandlinger, har spørgsmål eller blot vil have en uforpligtende snak om din bil, er vores døre altid åbne, og vores telefonlinje er altid åben.

Telefon:

Ring til os på 40733792. Vi er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og arrangere en tid, der passer dig.

E-mail:

Send os en e-mail på morten@lepetitgarage.dk. Vi besvarer e-mails hurtigt og er klar til at besvare dine spørgsmål.

Kontaktformular:

Foretrækker du at skrive til os? Udfyld vores bekvemme kontaktformular. Vi besvarer alle henvendelser, så snart vi kan.