Gratis lånebil hos Le petit Garage

Når din bil har brug for reparation eller vedligeholdelse, forstår vi, hvor vigtigt det er for dig at forblive mobil. Hos Le Petit Garage i Ballerup forstår vi dine behov, og derfor tilbyder vi en ekstraordinær service: en gratis lånebil, når du får din bil serviceret hos os.

Vi ved, at livet ikke stopper, bare fordi din bil er på værksted. Vores mål er at gøre autoreparation så let som muligt for dig.

Sådan fungerer det:

  1. Planlæg din autoreparation: Kontakt os for at planlægge din autoreparation.
  2. Gratis Lånebil: Når du kommer til vores værksted, stiller vi en gratis lånebil til din rådighed.
  3. Autoreparation: Vores dygtige mekanikere tager sig af din bil.
  4. Aflevering: Når din bil er klar, afhenter du din reparation, og vi tager lånebilen tilbage.

Vi tror på at gøre autoreparation nemt, bekvemt og problemfrit for vores kunder i Ballerup. Vores gratis lånebilservice er blot en af måderne, vi viser vores engagement i din tilfredshed. Kontakt os i dag for at planlægge din autoreparation, og oplev forskellen hos Le Petit Garage.

Med vores gratis lånebil kan du fortsætte med dine daglige aktiviteter, mens vi tager os af din bil. Det er vores måde at sørge for, at du ikke oplever ulemper, mens vi arbejder på at få din bil i topform.

30+

års erfaring

4+

på Trustpilot

9000+

biler synet

Le petit Garage

Hvis du har brug for en dygtig automekaniker i Jonstrup, så er det bare om at kontakte os. Vi er altid klar til en snak om din bil.

Ring til os på telefon 40 73 37 92 eller send en mail på morten@lepetitgarage.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på netop din opgave.