Hvorfor vælge os?

Reparation af alle bilmærker

Vi gør en dyd ud af at få din bil til at fungere igen, også når andre autoværksteder har givet op – også de autoriserede værksteder.

Har du problemer med bilen, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Dygtige mekanikere i Ballerup

Le petit Garage har et stort fokus på, at fagligheden skal være i orden. Derfor er det derfor også vigtigt for hos, at den næste generation har en mulighed for at få en god uddannelse som mekaniker.

Udskiftning af bil?​

Uanset hvilke behov du har, så står vi klar til rådgivning i, hvilke muligheder du har, når det kommer til at finde den helt rigtige bil til dig. Vi har også løbende forskellige biler som kan købes til gode priser. 

  Le petit Garage

  Hvis du har brug for en dygtig automekaniker i Jonstrup, så er det bare om at kontakte os. Du finder os på Jonstrupvej 117 i Ballerup. Vi er altid klar til en snak om din bil.

  Ring til os på telefon 40 73 37 92 eller send en mail på morten@lepetitgarage.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

  Hos Le petit Garage får du:

  • Mekanikere med over 30 års erfaring
  • Gratis lånebil, når bilen er til reparation
  • Varm kaffe, når du ankommer på værkstedet

  30+

  års erfaring

  4+

  på Trustpilot

  9000+

  biler synet

  Dygtige mekanikere i Jonstrup

  Le petit Garage ligger på Jonstrupvej, Ballerup i et område, som blev bygget ved hjælp fra Marshal-hjælpen efter 2. verdenskrig. Den gang blev det bygget som gartneri, men er nu fyldt med mange små værksteder, hvor Le petit Garage er beliggende med udsigt ud til omkringliggende natur. På værkstedet vil du kunne opleve mange forskellige samtaler, som blandt andet kan indeholde temaer såsom musik, madlavning, politik og så selvfølgelig biler – nye som gamle.

  Ofte stillede spørgsmål

  Man kan have mange spørgsmål, inden man vælger sin mekaniker. Derfor har vi samlet de populæreste spørgsmål og svaret på dem.

  Hvis dine spørgsmål ikke bliver besvaret, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

   

  Telefon: +45 40 73 37 92

  Mail: morten@lepetitgarage.dk

  Du kan kontakte os via kontaktformularen foroven, ringe til os på +45 40 73 37 92 eller sende en e-mail til morten@lepetitgarage.dk. Vi stræber efter at svare på alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

  Vores værksted er beliggende på Jonstrupvej 117, 2750 Ballerup. Du kan finde et kort øverst på siden. Der er gratis parkering tilgængelig for alle vores kunder. Sørg venligst for ikke at parkere foran porten.

  Ja, vi stiller en lånebil til rådighed, når du har din egen bil på værksted, hvis nødvendigt. Hvis du bor i byen vil det også være muligt at få en midlertidlig værkstedlicens, så du kan parkere under samme betingelser som normalt. 

  Hvis du har brug for akut assistance, kan du ringe til vores nødtelefonnummer +45 40 73 37 92. Vi tilbyder begrænset nødservice uden for almindelige åbningstider med respekt for force majeure.

  Vores værksted er åbent mandag til fredag fra kl. 08:00 til 17:00. Vi er lukket i weekenden og på helligdage. Du vil dog kunne lave en aftale om at aflevere eller hente din bil udenfor almindelig åbningstider med Morten, hvis nødvendigt.

  Daniel Weimann Lauridsen (Weimann)
  Daniel Weimann Lauridsen (Weimann)
  26 Juni 2022
  Le Petit Garage holder en virkelig høj service og god kommunikation - kan absolut anbefales til alle der skal have repareret deres bil!
  Ferdinand DK
  Ferdinand DK
  17 August 2021
  Perfekt service og altid tid til en god bilsnak - kommer helt sikkert igen!
  Mogens Nielsen
  Mogens Nielsen
  13 August 2021
  Min gamle Xsara var kasseret ved syn med bemærkningen "ikke godkendt, omsyn ej muligt". Morten hentede den, lavede den, fik den godkendt og leverede den på min privatadresse til en meget rimelig pris. Super service helt i top.
  Oxana Orestovna Gnesin
  Oxana Orestovna Gnesin
  3 Marts 2021
  Den bedste mekaniker til din Citroen
  Søren Borgnæs
  Søren Borgnæs
  13 December 2020
  super kompetent og flink mekaniker med moralen på rette sted! 👍 Morten har reddet mange af mine forrige franske biler hvor andre mekanikere havde givet op! 👍 kan varmt anbefales!