fbpx

Dygtige mekanikere i Jonstrup

Le Petit Garage har et stort fokus på, at fagligheden skal være i orden. Derfor er det derfor også vigtigt for hos, at den næste generation har en mulighed for at få en god uddannelse som mekaniker.

Vi er eksempelvis i gang med at uddanne den anden mekaniker på få år, hvor Carl Andersen er det nyeste lærling efter Mathias Harrison Armstrong fik top karakterer og derfor skulle ind og modtage medalje af Dronningen

bag om værkstedet

Le petit Garage ligger på Jonstrupvej, i et område, som blev bygget ved hjælp fra Marshal-hjælpen efter 2. verdenskrig. Den gang blev det bygget som gartneri, men er nu fyldt med mange små værksteder, hvor Le petit Garage er beliggende med udsigt ud til omkringliggende natur. På værkstedet vil du kunne opleve mange forskellige samtaler, som blandt andet kan indeholde temaer såsom musik, madlavning, politik og så selvfølgelig biler – nye som gamle.

Mød holdet

Morten startede Le petit Garage for 25 år siden, men forkærligheden til Citroën går endnu længere tilbage og startede med en 2CV kassevogn, som blev startskudet til Mortens glæde ved franske løsninger, som han har fornøjelsen af, i sin XM’er og DS’er.

Vincent Rygaard

Medarbejder

Vincent har været en del af Le petit Garage i over 10 år, hvor han startede ud som fejedreng, men med sin store viden indenfor biler hurtigt voksede ind i rollen som en uundværlig medarbejder. Vincents store passion er Volvo’er, hvorfor din Volvo også er i gode hænder hos Le petit Garage.

Carl Andersen

Lærling

Carl er det nyeste medlem af Le petit Garage, hvor han fra d. 1. november 2019 har været lærling og sat sit præg på værkstedet lige siden. Carl har en stor viden om scootere, som indtil videre også er hans transportmiddel frem og tilbage værkstedet.