fbpx

Om Os

PASSION FOR FRANSKE BILER

Morten startede Le petit Garage for 25 år siden, men forkærligheden til Citroën går endnu længere tilbage og startede med en 2CV kassevogn, som blev startskudet til Mortens glæde ved franske løsninger, som han har fornøjelsen af, i sin XM’er og DS’er.

Autoværksted i Ballerup

Le petit Garage ligger på Jonstrupvej, Ballerup i et område, som blev bygget ved hjælp fra Marshal-hjælpen efter 2. verdenskrig. Den gang blev det bygget som gartneri, men er nu fyldt med mange små værksteder, hvor Le petit Garage er beliggende med udsigt ud til omkringliggende natur. På værkstedet vil du kunne opleve mange forskellige samtaler, som blandt andet kan indeholde temaer såsom musik, madlavning, politik og så selvfølgelig biler – nye som gamle.

HÅNDVÆRKET I FØRERSÆDET

Le Petit Garage har et stort fokus på, at fagligheden skal være i orden. Derfor er det derfor også vigtigt for hos, at den næste generation har en mulighed for at få en god uddannelse som mekaniker.

Vi er eksempelvis i gang med at uddanne den anden mekaniker på få år, hvor Carl Andersen er det nyeste lærling efter Mathias Harrison Armstrong fik top karakterer og derfor skulle ind og modtage medalje af Dronningen

Brug for rådgivning?

Vi er altid glade for at høre fra dig og være til rådighed for din bils behov. Uanset om du ønsker at booke en tid til en af vores eksperthandlinger, har spørgsmål eller blot vil have en uforpligtende snak om din bil, er vores døre altid åbne, og vores telefonlinje er altid åben.

Telefon:

Ring til os på 40733792. Vi er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og arrangere en tid, der passer dig.

E-mail:

Send os en e-mail på morten@lepetitgarage.dk. Vi besvarer e-mails hurtigt og er klar til at besvare dine spørgsmål.

Kontaktformular:

Foretrækker du at skrive til os? Udfyld vores bekvemme kontaktformular. Vi besvarer alle henvendelser, så snart vi kan.